Najavljujemo 20.11.2019. 10:18. Zadnja izmjena: 20.11.2019. 10:25.

17. puta

DIJELIMO ULAZNICE! Međimurski festival Ljubo Kuntarić u četvrtak, 28. studenoga

Uz suorganizaciju Hrvatskog društva skladatelja i Croatie records, ovogodišnje, 17. izdanje Međimurskog festivala donosi na glazbeno tržište prekrasnih 18 pjesama posvećenih Međimurju.

Čak 19 autora iz Međimurja što skladatelja, tekstopisaca ili aranžera te 10 izvođača Međimuraca, dat će poseban pečat festivalu. Pribrojimo njima autore i izvođače iz ostalih dijelova Hrvatske pa i Slovenije, kajkavština u domaćoj zabavnoj i pop produkciji bit će obogaćena novim, slušanim pjesmama. Uskoro će i CMC tik uoči MEF-a emitirati već snimljene videospotove nekih od sudionika festivala i time doprijeti do većine gledatelja i slušatelja.

Ovih dana će i slušatelji Radija Novi Marof, Hrvatskog radija Čakovec, Radija 105 i Radija 1, moći među prvima uživati u fragmentima svih pjesama i uvjeriti se u kvalitetu ovogodišnjeg opusa kojeg je odabrao umjetnički direktor Darko Golubić.

Kao što je već poznato, festival se održava u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, dok će snimku festivala emitirati HTV, a ulaznice su puštene u prodaju online putem ticket2go.hr .Za one koji žele direktno do ulaznica, mogu to realizirati u Podroom-Drink&Music Clubu.

NAGRADNA IGRA

Organizator festivala u našoj je redakciji ostavio ulaznice koje darujemo našim čitateljima.

  • Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime, prezime i adresu) na mail: [email protected]

U petak ćemo se mailom javiti dobitnicima koji osvajaju po jednu ulaznicu za festival u Čakovcu u četvrtak, 28. studenoga. Sretno!