Najavljujemo 27.06.2019. 13:18. Zadnja izmjena: 27.06.2019. 13:20.

Od Preseke do Vukanovca

Na otvorenju Dana lipe u petak, 28. lipnja zapjevat će Evelin Novak!

Poznat je program ovogodišnjih Dana lipe u Gornjem Mihaljevcu. Otvorenje je zakazano za petak, 28. lipnja, u 18:30, u organizaciji Kulturno-umjetničke udruge Lipa. Tom će prilikom mještanima zapjevati Evelin Novak, sopranistica Berlinske državne opere rodom iz G. Mihaljevca!

Evelin Novak iz Berlina nam je potvrdila ovu informaciju, kazavši da će zapjevati sa suprugom Bernhardom Hanskym. - Suprug će tamo imati izložbu slika. Inače smo u svatima u Međimurju, ali doći ćemo na otvorenje Dana lipe pa se vratiti u svate. Otpjevat ćemo duet iz Fantoma opere, a ako bude klavira možda i još nešto - kaže nam Evelin Novak. Zakazana je i promocija knjige Ivana Grahovca, a osim Lipe nastupaju Duo Željka i Goga te mažoretkinje novoosnovane Udruge Luna.

Dan poslije, u subotu, na rasporedu je proslava 40 godina NK-a Bratstvo Preseka, uz besplatan bograč i grupu Meteori.

U nedjelju 20. godišnjicu pak slavi susjedni NK Dubravčan. Istoga dana bit će otvoren Međimurski info-centar potrošača u Vukanovcu.

Dani lipe nastavljaju se u subotu, 6. srpnja biciklijadom koja kreće u 9 sati. Istoga dana, u 15 sati bit će održani sportski susreti umirovljenika. Dani lipe završavaju 7. srpnja, nogometnim turnirom u četiri dobne kategorije koji organizira Škola nogometa Petica.