Najavljujemo 26.03.2018. 17:11. Zadnja izmjena: 27.03.2018. 14:28.

Veliko otvorenje

PEVEC konačno otvoren i u Čakovcu

Nakon što je prošlog ljeta Pevec kupio prostore Merkura u ulici Globetka 2 u Čakovcu, u utorak 27. ožujka uslijedilo je i otvorenje. Riječ je o novouređenom objektu koji se prostire na gotovo 4.500 četvornih metara, a u njemu će se nuditi čak 22.000 raznih artikala domaćih i inozemnih dobavljača. Na zadovoljstvo mnogobrojnih obitelji u prodajnom centru Pevec u Čakovcu posao je dobilo 50 djelatnika.

-Izuzetno nam je drago što smo u Čakovcu otvorili prodajni centar u vlastitom prostoru koji smo lani kupili, a time i proširili našu prodajnu mrežu na 19 hrvatskih gradova. Mogu najaviti kako ćemo uskoro otvoriti i prodajni centar u Bjelovaru koji trenutačno gradimo – istaknuo je predsjednik Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.

Uz trgovinu, Pevec otvara i vlastiti ugostiteljski brend, kafić Samofino. Tijekom prvog dana otvorenja, poručuju iz Pevca, kupce očekuju prigodni pokloni, iznenađenja, kao i konzumacija jela i pića te glazbeni program.

Započela je i velika nagradna igra samo za kupce u Čakovcu u kojoj mogu sudjelovati svi kupci koji ostvare kupovinu u novom prodajnom centru i imaju Pevec klub karticu.