Najavljujemo 11.09.2020. 08:10. Zadnja izmjena: 11.09.2020. 08:10.

Mursko Središće

Predstava Čisti zmešeraj u CZK Rudar u nedjelju, 13. rujna - ulaz besplatan

U nedjelju, 13. rujna u 19 u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću održat će se predstava u izvedbi Kulturno- umjetničke udruge „Lipa“ Gornji Mihaljevec. Ulaz na predstavu je besplatan, a ulaznice možete rezervirati na mail [email protected]. Također, u razdoblju od srijede do petka (9. – 11. rujna) od 12.00 do 17.00 sati možete ulaznice podignuti na blagajni CZK „Rudar“. - Ovim putem molimo gledatelje da nose maske i da na predstavu dođu barem pola sata ranije zbog popisivanja svih posjetitelja, poručuju iz CZK Rudar.

  • Udruga Lipa osnovana je prije 18 godina i danas broji 25 aktivnih članova. Članovi njeguju riječ i običaj našeg kraja, organiziraju večeri poezije, humanitarne koncerte, izložbe i obilježavaju sve značajnije datume u općini i šire. Sami su autori svojih tekstova koje uprizoruju i predstavljaju na različitim smotrama dramskog amaterizma i običaja. Cilj je dobro se zabaviti i nasmijati vjernu publiku.

KRATAK SADRŽAJ: V tem našem čistem zmešaraju si smo malo čudni i zmotani. Žalosni smo, veseli, se bi radi vidli, znali, svadili se, radi meli i ne bili sigurni je je, ne je. Ali se je dobro, ako se dobro završi.

Autor predstave: Jasenka Novak