Najavljujemo 17.06.2020. 09:17. Zadnja izmjena: 17.06.2020. 14:40.

Toplice Sveti Martin

Prvi miting američkih automobila i rock&roll festival u Europi nakon korona pandemije

Vjerojatno prvi miting američkih automobila u Europi koji će se održati nakon korona krize, ove godine seli na novu lokaciju auto kampa Lapaž u Toplicama Sveti Martin. 

Datum je 20. lipnja 2020., subota, a ove godine zbog same situacije limitiran je na samo 500 posjetitelja. Za petak, 16. lipnja predviđen je PRE-PARTY.

U auto kampu Lapaž biti će izloženo 40 opakih američkih automobila, limitiranih do '70 godišta, a svi ostali automobili i motori bit će smješteni oko kampa kraj samih toplica.

Sam program neće se bitno mijenjati te vas očekuje brdo dobre zabave u retro štihu, dakako uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera koje je propisao HZJZ.

Rockabilly koncerti, cabaret show, nastup DJ-a, barber shop, tattoo, a veliku pažnju privlačit će neizostavne pin-up djevojke.

Glazbeni dio festivala čine:

  • B AND THE BOPS 
  • DETROIT GROOVE GANG
  • B CONFIDENTIAL&THE SECRET FOUR, novi bend Dalibora Pavicica, ex Bambi Molesters, The Strange, pojacani Brankom Radovancevicem iz B&The Bops...

Ove godine na festivalu muziku pustaju samo ženski DJ-i: Mrs.Lovett iz Austrije, Miss Barbara(HR) i Miss Rockin' Bones (SLO). 

Zbog velikog interesa TRASH&BURN je u samo dva dana popunio kapacitete kampa sa autima do '70 godišta koji dolaze iz susjednih zemalja kao što su Austrija, Njemačka i Slovenija. Karte su puštene u predprodaju, te ih je moguće nabaviti po cijeni od 75 kuna putem aplikacije https://www.ticket2go.hr/events/events

Izvor: Turistička zajednica Međimurske županije