Najavljujemo 16.01.2019. 11:17. Zadnja izmjena: 16.01.2019. 11:18.

Ponedjeljak, 21. siječnja

Psihologinja Josipa Mrla voditeljica tribine Psihološki ponedjeljak...

U ponedjeljak, 21. siječnja u 18 sati u dvorani Knjižnice Nikola Zrinski Čakovec održat će se tribina Psihološki ponedjeljak: Voli me, ne voli me… Ljubav u suvremeno doba (ravnodušnosti). Tribina govori o zaljubljenosti, ljubavi i drugim ljubavnim pitanjima suvremenog čovjeka.

Suvremeno doba donijelo je sa sobom nove uvjete života- živimo značajno bržim tempom okruženi novim tehnologijama, što je promijenilo i način na koji provodimo vrijeme sa svojim bližnjima. Što je s ljubavnim vezama? Iz statističkih podataka naše zemlje vidljiv je drastičan porast udjela samaca starijih od trideset godina u odnosu na razdoblje prije dvadeset godina. Također, značajno je porastao i broj razvedenih stanovnika Hrvatske. Jesmo li se kolektivno razočarali u ljubav? Gdje je ljubav u suvremenom dobu i kada je idealno vrijeme za pronaći partnera? Što je potrebno za dugotrajan i stabilan partnerski odnos?

  • O navedenim pitanjima, čestim zabludama o partnerskim odnosima, ali i mnogim drugim pitanjima o tako nejasnoj i mistificiranoj, a uvijek aktualnoj- ljubavi, pričat će psihologinja Josipa Mrla. Predavanje je namijenjeno svima onima (ne)sretno zaljubljenima, svima onima koji se nikad nisu zaljubili, svima onima koji traže idealnog partnera, kao i onima koji su idealnog partnera već pronašli.

Ulaz je besplatan!

Izvor: Knjižnica NZ Čakovec