Najavljujemo 09.10.2020. 12:33. Zadnja izmjena: 09.10.2020. 12:37.

Čakovec

Raskoš najšarenijeg godišnjeg doba na sajmu Jesen i Kesteni

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Stoga, Turistička zajednica grada Čakovca, u vremenu od 16. do 18. listopada, organizira sajam pod nazivom Jesen i kesteni.

Radi se o sajmu koji će objediniti uzgajivače i izlagače eko proizvoda, voća i povrća, rakije raznih okusa, meda i proizvode od meda, vina i drugih pića i delikatese, a sam sajam bit će obogaćen mirisom pečenih kestena. Kada se miris pečenih kestena širi gradom znamo da je stigla prava jesen, a ove će subote od 10 sati djelatnici Turističke zajednice, ispred Turističkog ureda posjetitelje sajma počastitit pečenim kestenima. 


Doživite raskoš najšarenijeg godišnjeg doba na sajmu Jesen i Kesteni i podržite domaće izlagače te uživajte u mirisu i okusu jesenskih delicija.

Sajam Jesen i kesteni provodit će se u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama s ciljem sprječavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

- Pokažimo da smo odgovorni i da ćemo i ubuduće moći organizirati programe i manifestacije u našem lijepom gradu. U slučaju da se promjeni epidemiološka situacija i dođe do uvođenja strožih mjera vezanih uz javna okupljanja, sve potrebne informacije biti će objavljene na našim stranicama, poručuju iz Turističke zajednice Grada.

Izvor: TZ MŽ