Najavljujemo 20.08.2018. 12:29. Zadnja izmjena: 20.08.2018. 12:45.

Sveti Martin na Muri

Dani turizma u Svetom Martinu na Muri

Nakon što su na blagdan Velike Gospe Dominik Padarić i njegovi gosti uljepšali ljetnu večer uz Muru, Forestland ritmovi ispunili vanjske bazene Termi Sveti Martin prošlog petka, a zaljubljenici u nogomet uživali u Nogometnom turniru Škole nogometa u nedjelju, Dani turizma polako se približavaju kraju.

Obilježavanje dozrijevanja grožđa u Vinskoj kući Hažić

Ljeto se polako primiče kraju, a počinje dozrijevanje grožđa. Već tradicionalno kod obitelji Hažić odvija se događaj koji simbolizira početak tog važnog procesa – postavlja se i podiže klopotec. Svi zainteresirani pozvani su da tome prisustvuju, a program počinje u subotu 25. kolovoza od 16 h. Dođite i provedite subotu u ugodnom društvu.

Podržite Mlade nade našeg kraja

Glazbeno-kulturna priredba Mlade nade našeg kraja i ove će godine okupiti mlade talentirane umjetnike koji će svirati i pjevati samo za vas. Program organizira Hrvatska kulturno-umjetnička udruga „Sveti Martin“, u suradnji s Općinom i Turističkom zajednicom Sveti Martin na Muri te LifeClass Termama Sveti Martin. Dođite i podržite mještanke i mještane iz općine i okolnih mjesta u nedjelju 26. 8. s početkom u 18 h. Mjesto događanja je i ove godine Kongresna dvorana LifeClass Termi Sveti Martin.

Uspješna manifestacija Dani turizma 2018.

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, s udrugama s područja općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a po 49. put po redu bila organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2018. Mnogobrojni nogometni turniri zabavljali su velike i male nogometaše, ali i vatrene navijače. Glazbene večeri zabavljale su također sve generacije, a vidjeli smo i slušali mnoge poznate izvođače poput Zsa Zse, Scifidelity Orchestra, Magazina i Klape Masline. Poezija je svojim stihovima savršeno odgovarala šumu rijeke Mure na Murakonu, a zadovoljni su mogli biti i ljubitelji ribolova, oldtimera i klasične glazbe, koja je odjekivala Svetim Martinom u srijedu 15. 8.

Bogatom programu, koji se održavao od 8. srpnja, bliži se kraj, a posljednja događanja možete posjetiti nadolazećeg vikenda.

Izvor: Scribo PR