Najavljujemo 31.07.2019. 10:59. Zadnja izmjena: 31.07.2019. 12:44.

Dani turizma

Što vas ovog vikenda očekuje u Svetom Martinu na Muri?

Pretprošli vikend Svetim Martinom projurili su biciklisti koji su sudjelovali na Panonskom maratonu. Prošle subote uz Muru se čitala poezija. Ovakva raznovrsna događanja samo su dio Dana turizma 2019., a to je tek početak. Što slijedi dalje?

Ribe, glazba, oldtimeri

Nakon poezije, slijedi još jedan uzbudljiv vikend u Svetom Martinu na Muri. Dana 3. kolovoza s početkom u 12 sati odvijat će se Međunarodni susret oldtimera kod Mlinarske hiže u Žabniku. Ako pak vas više zanima ribičija, od 14 sati održat će se Selski kup. Svi ribiči i ljubitelji ribolova pozivaju se da ovoj tradicionalnoj aktivnosti prisustvuju od 14 do 19 sati kod ŠRD Čikov u Žabniku. Nakon toga, zabavno će biti i kraj mosta rijeke Mure u Svetom Martinu na Muri gdje će u 21 sat započeti Rock koncert u organizaciji Halicanum Ridersa.

Uz zvukove gitare u crkvi

U nedjelju, 4. kolovoza s početkom u 20 sati, možete uživati u zvukovima gitare koje će, u sklopu ovogodišnjih Dana turizma, za vas izvoditi Neven Hrustić. Ponedjeljak je dan kada slavimo Dan domovinske zahvalnosti, pa će i u tu čast biti različita događanja. UHVDR Sveti Martin na Muri poziva vas na svetu misu i polaganje vijenca kod župne crkve.

Dođite na Dane turizma 2019. i zabavite se!

Izvor: Scribo PR