Najavljujemo 24.05.2018. 10:12. Zadnja izmjena: 28.05.2018. 10:08.

Petak, 1. lipnja

Terme Sv. Martin vas časte besplatnom dozom urnebesne satire Denisa Bašića

Denis Bašić, Zagrepčanin koji nas unatrag desetak godina nasmijava svojim imitacijama Franje Tuđmana, Stipe Mesića, Ćire Blaževića i ostalih istaknutih pojedinaca, 1. lipnja nastupit će u kongresnoj dvorani Termi Sveti Martin. Ulaz je besplatan, a zabava i smijeh do suza zajamčen.

LifeClass Terme Sveti Martin u petak, 1. lipnja s početkom u 20 sati ugostit će najpoznatijeg hrvatskog imitatora, Denisa Bašića.

Glavne zvijezde satire „Čarolija imitacije“ su istaknuti hrvatski pojedinci poput Franje Tuđmana, Stipe Mesića, Ćire Blaževića i generala Rojsa, a objedinjuje ih čovjek koji nevjerojatnom lakoćom imitira svakoga od njih, Denis Bašić. Osim što imitira navedene pojedince, Denis Bašić kroz satiru komentira i specifične međuljudske odnose te aktualnosti s društvene i političke scene.

Nakon napornog radnog tjedna svima dobro dođe doza smijeha i opuštanje. Dođite u Hotel Spa Golfer i uživajte u imitacijama koje će vas nasmijati do suza, a nakon toga opustite se u Pubu Potkova uz glazbu i odličnu atmosferu.

Ulaz je sasvim besplatan, stoga izlike za ljenčarenje na kauču u dnevnoj sobi više nema. Osim toga, Turistička zajednica Općine Sveti Martin sasvim besplatno organizira i vožnju turističkim vlakićem do LifeClass Termi Sveti Martin. Polazak iz Lapšine je u 19:15, a prolazi i kroz Marof i Sveti Martin do Termi i natrag.

Vidimo se 1. lipnja u Termama Sveti Martin.

Izvor: Terme Sveti Martin