Najavljujemo 25.09.2018. 13:01. Zadnja izmjena: 25.09.2018. 13:10.

Nedjelja, 30. rujna

Jesensko izdanje GIBAJFE(j)ST-a u Termama Sveti Martin

Potaknuti činjenicom kako treba što više boraviti u prirodi na svježem zraku, Terme Sveti Martin pokrenule su projekt GIBAJFE(j)ST, a koji će se sastojati od nekoliko tematskih aktivnih programa za sve one željne dobre zabave.

Iako nam se ljeto bliži kraju, a školske klupe ponovo se pune, to ne znači da je zabavi kraj. Posjetite Terme Sveti Martin u nedjelju 30. rujna i povedite svoje prijatelje i obitelj na još jedan Gibajfe(j)st! Ovog puta, sa zabavom krećemo već od 14 sati, a program koji vas očekuje oduševit će one odrasle i najmlađe.

Očekuje vas facepainting, veliki dvorac na napuhavanje, gratis vožnje bergovima u suradnji s Accredo Centar, a za sve željne novih znanja tu je i kreativna radionica udruge žena Lopatinec.

Animatori Termi Sveti Martin pobrinut će se za vrhunsku zabavu u kojoj će uživati djeca i roditelji, a svakog mališana koji će nastupiti na Gibajfestu nagradit ćemo s 1+1 GRATIS cjelodnevnom ulaznicom za bazene. Ovo je idealna prilika da cijela obitelj provede kvalitetno vrijeme zajedno, u aktivnom i zabavnom ritmu te s ponešto edukativnih momenata koje će svako dijete ili odrasli zasigurno zapamtiti. Očekuje vas i druženje s Filipom Udeom, nastup svetomartinskih mažoretkinja, dječjeg vrtića Hižica, flash mob by DV Smješko & DV Ribica te brojne druge aktivnosti na otvorenom.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a više informacija potražite na Facebook eventu ovdje.

Izvor: Scribo PR