Najavljujemo 01.10.2018. 11:54. Zadnja izmjena: 01.10.2018. 12:08.

Sveti Martin na Muri

Tjedan restorana, popusti u Wellness centru te Izložba fotografija

U Termama Sveti Martin s početkom jeseni dolaze zanimljivi događaji. Saznajte kakve zanimljivosti, pogodnosti i popusti vas očekuju u Tjednu restorana, izložbi fotografija Miroslave Novak i Danima otvorenih vrata Wellness centra Sveti Martin.

Tjedan restorana u Le Batatu

Prvo što nas očekuje jest već tradicionalni Tjedan restorana koji će se održati od 5. do 14. listopada. I ovoga puta Terme Sveti Martin se sa svojim restoranom Le Batat, koji se nalazi u sklopu Hotela Spa Golfer, priključuju toj manifestaciji koja okuplja najbolje restorane u Hrvatskoj. Opet ćete moći odabrati svoju kombinaciju ručka ili večere u tri slijeda za 100 kuna, a uz svako jelo Le Batat vas časti vinom po preporuci. U ponudi su tri bogata i pomno pripremljena jelovnika. Nemojte zaboraviti na vrijeme rezervirati stol pozivom na (040) 315 005. Kao i prošle godine, svi koji dođu dobivaju kupon 1+1 gratis za kupanje u The Temple of Life.

Izložba fotografija Miroslave Novak

Ako navratite već prvi dan na Tjedan restorana, imate priliku spojiti gastronomski užitak s umjetničkim doživljajem. Naime, 5. listopada u 18 sati, službeno je otvorenje izložbe fotografija „To je moje Međimurje“ Miroslave Novak, poznate međimurske fotografkinje. Otvorenje izložbe održat će se ispred kongresne dvorane Hotela Spa Golfer. Miroslava Novak je vjeroučiteljica koja već dugi niz godina predaje u OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu. Ona je i vrijedna humanitarka. Volontira u Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec i Interventnom timu Međimurske županije. Svoju ljubav prema fotografiji otkrila je slučajno u školi preuzevši izbornu nastavu fotografije. Svojim fotografijama oduševljava cijelo Međimurje. Pobijedila je u fotografskom natječaju „Moji doli i bregi“ u organizaciji LAG-a. Njezine fotografije krase međimurski motivi, a one vrlo vješto dočaravaju doživljaj Međimurja. Na izložbi će biti prisutna Zrinska garda Čakovec koja krasi Miroslavine fotografije. Ovo će biti njezina 6. samostalna izložba.

Iskoristite popuste na Danima otvorenih vrata Wellness centra Sveti Martin

Nakon Tjedna restorana dolaze nam Dani otvorenih vrata Wellness centra Sveti Martin koji će se održati od 15. do 18. listopada. Za vas smo pripremili promociju tajlandskih masaža, zvučnu kupku s gongovima, 20% popusta na kozmetičke usluge (lash lift uvijanje trepavica, dubinsko čišćenje lica, pedikura), posebni dnevni paket sauna u trajanju od 3 sata te 20% popusta na saune i masaže. Također, u sklopu događaja poliklinika Lumbalis nudi 50% popusta na sve preglede kralježnice, 20% popusta na specijalističke preglede ortopeda i 10% popusta na sve terapijske usluge. Naša IQCure poliklinika također nudi 30% popusta na svoje usluge, stoga svakako zavirite i tamo. Iskoristite ovu priliku i učinite nešto dobro za svoje zdravlje. Svi posjetitelji dobivaju 1+1 gratis kupon za Temple of Life!

Više informacija o predstojećim događajima možete pronaći na Facebook profilu Lifeclass Terme Sveti Martin.

Izvor: Scribo PR