Najavljujemo 07.11.2018. 13:36. Zadnja izmjena: 07.11.2018. 13:36.

Praznik za nepce

U subotu svi na još jedno Martinje u Nedelišću!

Turistička zajednica općine Nedelišće poziva sve ljubitelje dobrog vina i domaće gastronomije da posjete 14. Martinje u Nedelišću koje će se održati u subotu, 10. studenog u dvorani MESAP-a s početkom u 10 sati.

Svoja će vina prezentirati članovi Kluba Vinoljub: Vinarstvo i podrumarstvo Marijana Sereca i Stjepana Krznara, Vina Oletić zatim Vinska kuća Kossi, te vinari Bratković, Horvat, Branilović i Novak. Na izlagačkom djelu predstaviti će se i Vina Kerman, a svi pripremaju degustacije mošta koji će se tijekom vesele ceremonije krštenja u 12 sati pokrstiti i postati mlado vino.

Tijekom trajanja manifestacije, osim degustacije vina, prema provjerenom receptu vrijedne udruge s područja općine Nedelišće pripremaju 1.500 porcija hladnetine, a posjetitelji mogu kušati i raskošnu ponudu tradicionalnih gastronomskih delicija.

U kulturno-umjetničkom programu sudjeluju Puhački orkestar općine Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća, te duo Global koji će se pobrinuti za dobru zabavu.

Nemojte propustiti ovu manifestaciju i rezervirajte 10. studeni za Martinje u Nedelišću!, poručuju iz nedelišćanskog TZ-a.