Najavljujemo 09.07.2018. 12:05. Zadnja izmjena: 09.07.2018. 12:13.

Nedjelja, 15. srpnja

Udri po pedali od Varaždina do Termi Sveti Martin

Željan/na si rekreacije, ali nešto drukčijeg tipa? Već druge godine za redom, Terme Sveti Martin u suradnji s Aquila Fitness Centrom iz Čakovca i TTS Centrom iz Varaždina organiziraju biciklijadu za sve ljubitelje kvalitetno provedenog vremena na dva kotača.

Ne da ti se znojiti u teretani? Pokreni se s ekipom u sklopu ležerne biciklijade, nebitno jesi li profić ili rekreativac. Rezerviraj nedjelju, 15. srpnja za bicikliranje i udrimo zajedno po pedalama!

Start je u 9:00 iz Varaždina ispred Maraschino Bar Varaždin kod TTS Sport Centra Varaždin, a pedalira se sve do Termi Sveti Martin. Uz kontrolne točke u Aquila Fitness Centar u Čakovcu (10,30 h), te Murskom Središću u Caffe baru Jama (12,00 h), lakše se stiže do odredišta – LifeCLass Termi Sveti Martin i do zasluženog osvježenja na cilju.

Naime, za sve žestoke sudionike biciklijade, osim graha na cilju za samo 10 kuna, organizirano je i kupanje na bazenima s kuponom 1+1 gratis. Svi posjetitelji moći će okusiti i domaće sokove OPG-a Hažić te navaliti na najukusnije Dukatove jogurte. Sav prikupljeni iznos od graha Terme Sveti Martin će donirati udruzi za zaštitu mačaka Udruga Sklonište dobrote.

Spremi se za dobru vikend rekreaciju i vidimo se!

NAPOMENA: Prijevoz bicikala i osoba: Organiziran je autobus s prikolicom za bicikle – prijevoz se naplaćuje od strane prijevoznika.

Više informacija potražite na Facebook eventu.

Izvor: Scribo PR