Najavljujemo 26.11.2018. 09:10. Zadnja izmjena: 26.11.2018. 09:47.

Autoškola Prilok

Upišite B kategoriju još danas i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri

Vodeća autoškola u sjeverozapadnoj Hrvatskoj po broju kandidata, najpotkovanijim kadrom te najopremljenijem voznom parkom - Autoškola Prilok, ove godine slavi svoju punoljetnost. 

Jedini su na području Međimurske županije koji vrše obuku kandidata u svim kategorijama; A1, A2 i A kategoriju za motocikle, B kategoriju za osobna vozila, B+E kategoriju za upravljanje vozilima s prikolicom težom od 750 kilograma, C1, C1+E, C, C+E kategoriju za upravljanje kamionima i kamionima s prikolicom, D1 kategoriju za minibus, D kategoriju za autobus te AM kategoriju za mopede.

Kandidate pri upisu dočekuju administratorice Ružica Sabol, Maja Slaviček i Dijana Novak koje su uvijek spremne pomoći, dok predavanja vodi jedan od najboljih predavača u Hrvatskoj s više od 27 godina iskustva, Josip Fabić dipl. ing.. Nakon položenog ispita iz prometnih propisa, nudi se mogućnost izbora automobila za polaganje B kategorije između nekoliko marki vozila poput VW-a, BMW-a, Forda, Škode, Kiae i Renaulta, koji su dostupni u 4 različite klase.

Direktorica Autoškole Prilok Ružica Sabol

Prve metre i kilometre kandidati prelaze na najvećem suvremenom poligonu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izgrađenom prošle godine, a koji se prostire na preko 4000 metara kvadratnih. Mladi tim instruktora preuzima kandidate na vožnju, a oni su redom Antonio Habuš, Tea Sokač, Miroslav Vrhaj, Martina Šikač, Neno Vađon, Barbara Kacun i Vanja Štuhec.

MI STVARAMO VOZAČE

Mi stvaramo vozače, moto je ove autoškole, a vlasnica Ružica Sabol, zajedno sa svojim uhodanim timom čini sve da opravda trenutni status, ali i povjerenje budućih vozača. Iskusni predavači individualnim pristupom svakom kandidatu nastoje što kvalitetnije prenijeti znanja iz prometne kulture kako bi što lakše i u kraćem roku savladali vještine vožnje i postali savjesni sudionici prometa. - Od samog početka nastojimo pružiti što bolje uvjete za osposobljavanje kandidata, termine obuke iz predmeta Upravljanje vozilom polaznici dogovaraju izravno sa svojim instruktorom, a satovi vožnje se prilagođavaju slobodnom vremenu kandidata. Također, posjedujemo i vlastiti poligon, a napori koje smo ulagali u to da Prelog opet postane ispitnim mjesto, urodili su plodom, istaknula je Sabol. Također, iz Autoškole Prilok naglašavaju da iz godine u godinu svojim kandidatima osiguravaju besplatan prijevoz na sva predavanja.

Vozni park:

  • motori: Yamaha MT-07 650, Honda Hornet 650, Yamaha YBR 125, Yamaha Neo-s 50
  • automobili: BMW serije 3, Renault Megane, Škoda Octavia, Kia Rio, VW Golf, Škoda Rapid, Ford Fiesta, VW Up
  • kamion: MAN TGX 26.4040
  • autobus MAN Marbus
  • mini bus: Renault Master


VELIKA NAGRADNA IGRA

S obzirom da se osamnaesta godina poslovanja poklapa s godinom u kojoj se stječe pravo na polaganje vozačkog ispita, odučili su svoje kandidate razveseliti velikom nagradnom igrom. Ovaj će znakovit jubilej, obilježiti organizacijom nagrade igre s bogatim fondom nagrada, a jedini uvjet za sudjelovanje je upis B kategorije. Požurite i budite sretni dobitnik jedne od 55 nagrada. Nagradna igra traje do 31. siječnja 2019. godine, a nakon toga slijedi izvlačenje dobitnika. Prva nagrada je automobil KIA RIO, dobiven na besplatno korištenje punih godinu dana. Druga nagrada ljetovanje na Jadranu za dvije osobe, treća je besplatna obuka kandidata za vozačku dozvolu B kategorije, četvrta nagrada je besplatna obuka kandidata za vozačku dozvolu A kategorije. Ostale nagrade sastoje se od tri dvodnevna izleta u Veneciju, 8 jednodnevnih izleta po izboru te kišobrana, majici i kapa.

Prva nagrada - automobil KIA RIO

Autoškola Prilok
Glavna 5, Prelog
[email protected]
040 / 645 - 355
www.facebook.com/AutoskolaPrilok

Izvor: 3317-PR