Najavljujemo 15.05.2019. 08:57. Zadnja izmjena: 15.05.2019. 09:23.

Kulinarski spektakl

Večera povodom Urbanovog u LifeClass Termama Sveti Martin

Poznato je da Međimurje u svibnju postaje pravo eno-gastronomsko odredište brojnih Hrvata i Slovenaca proteklih godina, potvrđuje iznimno visoka posjećenost jednog od najpoznatijih vinskih festivala u Hrvatskoj. Urbanovo se već tradicionalno organizira u Štrigovi, poznatom vinorodnom kraju Hrvatske.


U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurja i vinarima udruge Hortus Croatiae, LifeClass Terme Sveti Martin u sklopu festivala Urbanovo, u petak 17. svibnja s početkom u 19:30 sati organiziraju poseban kulinarski spektakl koji će za sve gurmane pripremiti večer punu gastronomskih užitaka te izvanredno izbalansiranih okusa međimurskih vina, kao i glazbenu instrumentalnu pratnju.

Vrhunski slovenski chef g. Igor Jagodic bit će zaslužan za lokalni menu od pet sljedova. Igor je poznati slovenski chef, nositelj titule Gault & Millau chef godine 2019. koji vodi jedan od najpoznatijih restorana u Sloveniji, restoran Strelec. Restoran je kroz godine predanog rada i truda doveo do samog vrha nacionalne gastronomije i svojim kulinarskim umijećima pokazao da je za njega kuhanje način života.

Igoru će se pridružiti Eric Zwiebel, izvrstan francuski master sommelier te hrvatski sommelier Siniša Lasan koji će sljubiti jela s najboljim međimurskim vinima. Master sommelier Eric Zwiebel je svoju titulu zavrijedio 2001. godine, a od tada se može pohvaliti i značajnim nagradama s raznih međunarodnih natjecanja.

Sommelier Siniša Lasan dvostruki je državni prvak u kategoriji najbolji sommelier koji je cijelu svoju profesionalnu karijeru posvetio ugostiteljstvu, a uz svoj redovan posao često organizira degustacije, radionice, masterclassove i promocije vinarija. Cijena za pet sljedova iznosi 400,00 kuna, a u nju su uključena i vina. 

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se na broj telefona  040 371 111 ili na e-mail: [email protected].

Izvor: Scribo PR