Najavljujemo 10.04.2019. 12:14. Zadnja izmjena: 10.04.2019. 12:15.

26. travnja

Zadnja DIGITRANS radionica u TICM-u

Što znači digitalna transformacija u svakodnevnom poslovanju, kakve koristi od toga imaju mala i srednja poduzeća i s kojim izazovima se susreću kad krenu u transformaciju? Ako vas odgovori na ova i slična pitanja zanimaju, svakako nemojte propustiti zadnju Digitrans radionicu u TICM-u. Osim što ćete dobiti konkretne smjernice kako započeti s novim načinom rada i razmišljanja, imat ćete priliku pitati sve što vas zanima o ovoj temi.

Digitalna transformacija itekako je važna za sve poduzetnike koji žele biti ukorak sa zahtjevima današnjeg poslovnog okruženja. Zato ne dvojite i prijavite se na DIGITRANS radionicu Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije koja će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, 26. travnja s početkom u 9 sati

Radionicu će moderirati Goran Levačić, marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, koji je sudjelovao u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te ima bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

Sudionici se prijavljuju ispred poduzeća. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15.