Najavljujemo 07.08.2018. 10:58. Zadnja izmjena: 07.08.2018. 11:01.

Dani turizma

Zaplešite uz hitove grupe Magazin i Aktiv banda

Užarena atmosfera u Općini Sveti Martin na Muri se nastavlja. Nakon što su pozornicu proteklih tjedana zauzeli Zsa Zsa, Genova Band i brojni drugi, na kalendaru je potrebno označiti još jedan datum koji donosi spektakularan koncert jedne od najpoznatijih hrvatskih grupa – Magazin.

MAGAZIN na NK Polet

Dobra zabava započet će već u subotu 11. kolovoza u Žabniku, na Međunarodnom susretu Oldtimer kluba Međimurje gdje možete uživati u pogledu na limene ljubimce kakvi su se vozili nekad. Početak susreta bit će u 16 sati kod Mlinarske kuće. Umirovljenici se sastaju na Međunarodnom susretu umirovljenika koji počinje u 15 sati na igralištu NK Polet, a navečer s početkom u 20 sati, na igralištu NK Polet, svi su dobrodošli na zabavu uz Aktiv bend i legendarnu grupu Magazin.

Tradicionalna Povorka starih običaja i zanata

Središnja proslava Dana turizma odvijat će se u nedjelju 12. kolovoza uz tradicionalnu Povorku starih običaja i zanata s početkom u 14:30 sati, a zabavljat će vas Drele. Nakon povorke u 17 sati opustite se uz Klapu Maslina i Rangers band na Igralištu NK Polet. U nedjelju 12. kolovoza bit će organiziran besplatan vlakić koji će posjetitelje voziti kroz najsjeverniju hrvatsku općinu. Riječ je o atrakciji koja je uvijek interesantna, kako malima, tako i velikima. Općina Sveti Martin na Muri na trenutak će se prisjetiti prošlosti, pa dođite i s nama zavirite u uspomene!

Više informacija potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri visit.svetimartin.hr ili na Facebook eventu Dani turizma.  

 

Izvor: Scribo PR