Najavljujemo 22.03.2019. 13:11. Zadnja izmjena: 22.03.2019. 13:14.

PRILIKA ZA MLADE FOTOGRAFE

Zora organizira besplatne fotografske radionice

Udruga Zora poziva mlade od 15 do 30 godina koji su zainteresirani za fotografiju, aktivno djelovanje i teme koje su važne mladima na radionicu fotografije koja počinje u petak, 5. travnja.

Kroz četiri radionice uz mentora prof. Ivana Čondora imat će se priliku upoznati s osnovama fotografije, tehnikom, rezolucijom te će naučiti kako promišljati fotografski. U praktičnom dijelu radionica naučit će kako fotografijom pokazati koje su potrebe mladih u Međimurskoj županiji, a najbolja fotografija aktivnog djelovanja mladih bit će izložena na izložbama u Čakovcu, Prelogu i Murskom Središću.

Radionice se održavaju u dvorani ACT grupe u zgradi Starog hrasta, Ulica dr. Ivana Novaka 38, i obavezno je sudjelovanje na sva 4 termina.

Od polaznika se očekuje aktivno sudjelovanje, a udruga Zora je osigurala da radionica bude besplatna, potvrdu o sudjelovanju te „alat“ – USB i priručnik o fotografiji (plaćen je i putni trošak).

Zainteresirani se mogu prijaviti do 1. travnja putem prijavnice na linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddDXPySs1DiRDDwLSvK3DEXgYaOi8gb0qDjDsCNkwE139-hA/viewform

Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napravit će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima.

Radionice se provode u sklopu projekta „Mladi kao pokretači društvenih promjena“ kojem je cilj aktivno djelovati na potrebe mladih u Međimurskoj županiji kroz stvaranje preduvjeta za kvalitetne aktivnosti za mlade, obučiti mlade o osnovnim kompetencijama potrebnima za aktivno sudjelovanje u društvu i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u zajednici. Projekt provodi Udruga Zora s partnerima Graditeljskom školom Čakovec, Srednjom školom Prelog i Udrugom mladih Efekt.

„Stvaramo održiv i efikasan edukativni program za mlade u svrhu promičemo mlade kao aktivno građanstvo te stvaramo uvjete koji će povećati mogućnosti mladima te podizanju kvalitete njihovih života. Time doprinosimo cijeloj lokalnoj zajednici i postavljamo temelje za dugotrajne i održive pozitivne promjene na području cijele županije i za sve građane.“

Projekt financijski podržavaju Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

TERMINI RADIONICA

petak, 5. travnja 13:30-16:30

srijeda, 10. travnja 9:30 - 12:30

petak, 3. svibnja 13:30 - 16:30

četvrtak, 9. svibnja, 12 - 15