Pozornica 29.11.2019. 09:49. Zadnja izmjena: 29.11.2019. 09:52.

Tri HIT komedije

3. Dani smijeha u Čakovcu od 3. do 8. prosinca

Obilje smijeha uz tri hit komedije u Čakovec u prosincu donose Kerekesh teatar i Luda kuća. Kazališna manifestacija 3. Dani smijeha u Čakovcu održat će se od 5. do 8. prosinca u Centru za kulturu.

  • Prvi dan i drugi dan (5. i 6. prosinca u 20 sati) smijat ćete se izvedbi najnovije komedije Kerekesh Teatra Pod hitno na hitnu u režiji Ljubomira Kerekeša. Pacijenti u čekaonici Kerekešove "hitne" imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.
  • Treći dan, u subotu, 7. prosinca u 20 sati na rasporedu je predstava Samo preko njega mrtvog. Rene Bitorajac i Jan Kerekeš su slučajni susjedi koji su slučajno ušli u jednu garažu u kojoj leži mrtav čovjek. Garaža izgleda kao casino, ima se tu i za popit, ima i nešto droge, novca. Baš im je lijepo u garaži, a prvo pitanje koje postavljaju je: Sused, oćemo pozvat policiju?
  • Zadnji dan, u nedjelju, 8. prosinca u 20 sati na Danima smijeha u Čakovcu Ljubomir Kerekeš će obući kostim i postati Dimnjačar po 1300. put

Ulaznice za predstave koje još nisu rasprodane (za predstavu Dimnjačar ih više nema, a za ostale datume je ostalo tek par) možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec ili OVDJE, a cijena ulaznice iznosi 70 kuna.