Pozornica 07.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

ČAKOVČANI SVE BOLJI U SPORTSKOM PLESU

Nakon dva plesna turnira u Samoboru i Zagrebu, tri sportska plesna para Plesnog kluba Livi postigli su odličan napredak prelaskom u C plesni razred. Marko Šoštarić i Tea Franjić te Marko Fijan i Klara Peter u mladeži, a Domagoj Oreški i Leona Zelić u starijoj mladeži na sljedećem će se turniru ovaj vikend u Varaždinu natjecati u društvu vrhunskih plesača latinoameričkih plesova.
Parovi u ovoj kategoriji plešu svih pet plesova i potrebna je iznimna koncentracija i kondicija da se postigne što bolji rezultat. Mlađi plesači ne zaostaju puno i u D kategorijama na svakom turniru prikupe mnogo novih bodova. U Samoboru su najuspješniji bili Igor Rob i Danijela Cmrečnjak te David Šmit i Dorotea Miljančić koji su se okitili zlatom i srebrom. Drugo mjesto osvojili su i Davor Šmit i Marcela Sedmak, Dejan Rob i Lucija Marčec te Domagoj Oreški i Leona Zelić. Bronca je ovaj put pripala Marku Fijanu i Klari Peter u latinu.
Na plesnom spektaklu u Zagrebu proteklog vikenda zlato za Davida Šmita i Doroteu Miljančić i Stjepana Dodleka i Antonelu Flinčec koji su prešli u D3 u kategoriji osnovaca. Srebro za Juricu Pajića i Melani Peršak u D3 mladež te Domagoja Oreškog i Leonu Zelić u starijoj mladeži. Mario Pajić i Lana Horvat osvojili su treće mjesto u D3 mladeži, a Davor Šmit i Marcela Sedmak u mlađoj mladeži. Odlično, četvrto mjesto u svojim kategorijama osvojili su Karlo Drvoderić i Ana Marija Radovan, Dejan Rob i Lucija Marčec te Igor Rob i Danijela Cmrečnjak.
Plesni centar Livi organizira besplatan plesni vikend u subotu i nedjelju, 11. i 12. prosinca za osnovnoškolce koji žele naučiti plesati. Broj polaznika u grupi limitiran je.
A. Ličanin

Izvor: 2902