Pozornica 17.09.2020. 09:47. Zadnja izmjena: 17.09.2020. 09:54.

Srijeda, 23. rujna u Čakovcu

Danijela Martinović stiže u Međimurje, održat će koncert u dvorištu obitelji Treska Sorić

Glazbena zvijezda Danijela Martinović u Čakovcu će održati koncert o kojem će se pričati. U sklopu 'Koncerta u tvom domu' narodnog u srijedu će nastupiti u dvorištu obitelji Treska Sorić.

Mnogi su se prijavili i pozvali Danijelu da zapjeva baš u njihovom dvorištu, vrtu ili na terasi, ali stručni žiri, Danijelu Martinović i voditeljsku ekipu narodnog Marka Bratoša, Hrvoja Kečkeša, Tatjanu Jurić, Nives Ivanišević, Tomislava Cvetkovića, Ginu Victoriju Damjanović, Elizabetu Brodić i Duju Milišu, osvojila je svojom video prijavom Erna Treska Sorić. - Ovo nisam nikad doživjela! Znam da će to biti koncert koji će Čakovec pamtiti. To će biti iznenađenje za mojeg tatu koji slavi 60. rođendan, a niti ne zna da sam se ja prijavila', u dahu je ispričala nakon što je doznala da je osvojila ekskluzivni nastup koji će se održati u srijedu, 23. rujna, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Karta za koncert ne može se kupiti, jer ih jednostavno nema u prodaji. Jednu jedinu dobila je Erna i ona će pozvati svoje najbliže, obitelj i ekipu.  

Članica žirija i zvijezda večeri, Danijela Martinović već se priprema za posjet Međimurju. - Ja ću dati sve najbolje od sebe za taj koncert. Pristiglo je toliko predivnih prijava, ali Erna je bila posebna pa dolazimo upravo u njezin dom', rekla je popularna Splićanka iza koje su nezaboravni hitovi kao što su 'Neka mi ne svane', 'Da je slađe zaspati', 'Danima, godinama, satima.

Kada je na narodnom predstavljena kao ovogodišnja zvijezda 'Koncerta u tvom domu' otkrila je da uživa u spontanim svirkama u kućnoj atmosferi koje se mogu pretvoriti u pravu čaroliju.

Čarobnu večer očekujemo u srijedu u Čakovcu, a svoju je već lani doživjela obitelj Križmanić iz istarskog mjesta Sidreti kada im je u dnevnom boravku zapjevala Jelena Rozga. Još pamtimo nezaboravan duet Jelene i domaćina Paola Križmanića.

Najslušaniji radio i njihov narodni TV uživo će prenositi 'Koncert u tvom domu' iz Čakovca u srijedu, od 19 sati.