Pozornica 07.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Dražen Zečić u čast dobrim ljudima

Prema procjeni organizatora, Radija 105 Selnica, na božićno-novogodišnjem koncertu Dražena Zečića u Murskom Središću održanom u nedjelju, 27. prosinca okupilo se oko dvije i pol tisuće posjetitelja. Bilo bi ih i više, ali je školska sportska dvorana u Murskom Središću bila premala za sve one koji su željeli uživati u sjajnom nastupu poznatog glazbenika.
Zečić nije ostao dužan svojoj vjernoj publici, pa je od samog početka krenuo u upravo furioznom tempu, a njegovi najveći hitovi razdraganu su publiku puna dva sata držali “u crvenom”. Bila je to sjajna zabava za one koji vole ovu vrstu glazbe, a u kratkim pauzama izvučeni su brojevi karata prigodne tombole u kojoj je jedanaestero sretnika dobilo božićne poklone vrijedne više od 20 tisuća kuna. Zečićeva publika tako je uz dobru zabavu dobila i dodatnu nagradu Radija 105. Moderatori koncerta Karmen Benčik i Dejan Šantl također su bili sjajni.
Jedina zamjerka može se uputiti nedostatku parkirnih mjesta u gradu, tako da su brojni automobili bili parkirani po nogostupima i dvorištima, pa je dio publike morao poprilično pješačiti do mjesta održavanja koncerta. No, to je već dobro poznata boljka Murskog Središća.
V. Trstenjak

Izvor: 2854