Pozornica 04.01.2020. 09:25. Zadnja izmjena: 04.01.2020. 09:27.

Koncert puhača

Goričan: U energičnom ritmu bubnjeva

Puhački orkestar Goričan u prepunoj dvorani društvenog doma u Goričanu održao  tradicionalni  Božićni  koncert. Prvi nastup na koncertu imala je grupa od petnaestak najmlađih članova orkestra koja je svojim nastupom izmamila srdačan pljesak publike.
Maestro Luka Dominik, voditelj orkestra, za repertoar je pripremio 13 skladbi, a kruna koncerta je bila poznata koračnica Kapetan Lukas. Velikim pljeskom publike nagrađene su solo dionice koje su svirale Gabi Špoljarić na klarinetu i Ivona Dominik na saksofonu. Iznenađenje koncerta je bio bubnjarski ansambl Paradidl iz Čakovca, koji su svojim energičnim nastupom oduševili publiku.

Program je vodio Dubravko Balent – Costa koji je svima prisutnima u ime Puhačkog orkestra Goričan, ali i u svoje ime, zaželio sretan Božić te sretnu i uspješnu novu 2020. godinu.

Puhački orkestar Goričan svake godine pripremi neko novo iznenađenje, stoga voditelj orkestra Luka Dominik i predsjednik Puhačkog orkestra Goričan Miroslav Ter dogodine moraju nadmašiti ovogodišnji koncert.

Izvor: Tomislav Gudlin