Pozornica 08.01.2018. 07:27. Zadnja izmjena: 08.01.2018. 07:27.

Goričan

GORIČANSKI ATOMI: Supertalent nam je otvorio vrata

Plesom i svjetlosnim efektima tjednima su oduševljavali Hrvatsku u emisiji Supertalent, a sad ih se ponovo može vidjeti i na međimurskim pozornicama. Prvim nastupom nakon sudjelovanja u emisiji, goričanski plesači skupine Atomi iznenadili su prelošku publiku na humanitarnom koncertu koji je u petak, 22. prosinca, organiziran kako bi se pomoglo mladom Oporovčaninu Dariju Balentu u oporavku nakon teške prometne nesreće.

Patrik i Dominik Arambašić, Jakob i Fran Jakšić te Petra Mesarić za tu su priliku ponovo uskočili u svjetleća odijela koja su sami izradili i pokazali plesno umijeće koje ih je dovelo do samog finala velikog televizijskog spektakla, a rado su nakon nastupa odradili i fotografiranje s brojnim poklonicima.

- Supertalent je nadmašio sva naša očekivanja, nadali smo se samo proći dalje u prvoj emisiji, a dogurali smo do samog finala, to je za nas veliki uspjeh, rekao nam je Patrik.
Istaknuo je i da se nisu samoinicijativno prijavili u emisiju, nego su ih producenti zamijetili na jednom prijašnjem nastupu, te ih pozvali na sudjelovanje. A to je bilo još i prije nego su svoju točku obogatili svjetlosnim efektima. Na svojim su nastupima marljivo radili, sami preslagivali žaruljice na odijelima, vježbali danima i noćima... i trud se isplatio jer su im se, kažu, nakon Supertalenta otvorila mnoga vrata. No, prije toga dobro će doći blagdanska pauza i malo zasluženog odmora, a onda kreću dalje s novim planovima i idejama koje već polako sazrijevaju.