Pozornica 03.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

Razrednica je naš oslonac i motivator

GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC, 4.A

Učenici 4.a razreda čakovečke Graditeljske škole budući su građevinski tehničari predvođeni razrednicom Bosiljkom Vujović Gjerapić, prof. O sebi kažu da su pomalo luckasti, ali uvijek složni. Zabave i nestašluka kod njih nikad ne nedostaje. Kako su po struci građevinski tehničari, orijentirani su na crtanje brojnih programa koji su im, u svakom slučaju, draži od učenja za ispite.
Prošle školske godine bili su na maturalnom putovanju u Linzu, Regensburgu, Pragu i Beču tijekom kojeg im se nametalo bezbroj ideja za kraćenje vremena.
Ponekad im, kažu, misli odlutaju daleko od školskih klupa, ali ih tempo nastave i težina gradiva brzo vrate u stvarnost. Pomalo su tužni što se njihovo srednjoškolsko obrazovanje bliži kraju, što će se rastati od prijatelja iz razreda s kojima su dijelili dobre i loše trenutke, ali i ocjene.
Nadaju se da će im budućnost donijeti lijepe trenutke poput upisa na željene fakultete ili dobar posao. Kroz cijelo školovanje u Graditeljskoj školi pratila ih je razrednica za koju kažu da je svjedočila i bila im podrška u brojnim usponima i padovima, sreći i tuzi. Razrednica Vujović Gjerapić jedan je od njihovih najvećih oslonaca, ali i motivator zahvaljujući kojem bolje rade i postižu dobar uspjeh. Na tome su joj uistinu zahvalni.
Oni su: Tomislav Banfić, Josipa Blagus, Hrvoje Halić, Marija Janušić, Gašper Mauko, Valentino Mesarov, Josip Mihaljević, Matea Mikulaj, Tihomir Ožvatić, Lucija Petković, Štefan Sokač, Sara Štefan, Denis Šteingel, Krunoslav Tudić, Dino Vabec, Ana Vojsk, Nikolina Završki i Danijel Žganec. (al)

Izvor: 2849