Pozornica 18.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:37.

Humanitarni koncert za Klub Duga

Tradicija pomaganja članovima preloškog kluba Duga Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom živi i dalje zahvaljujući učenicima i nastavnicima Srednje škole Prelog.
U Domu kulture 28. veljače održana je humanitarna priredba na kojoj je prikupljeno 3.026 kuna, a iz Grada Preloga Dugi će biti donirano još toliko. Sredstva će biti utrošena na opremanje prostorije u Domu kulture koju je Grad ustupio za potrebe Kluba.
U programu su nastupili učenici SŠ Prelog: Vanessa i Danijel Vucković, Ema Muminović, Juraj Gregur, Lucija Čerepinko, Antonela Slaviček, Katarina Čerepinko, Ana Marija Šprah, Mateja Pucko, Katarina Čemerika, članovi školskog benda i školska folklorna skupina pod vodstvom Mirjane Hržić, prof. Dobrotvornoj priredbi odazvali su se i gosti Danijel Trupković, Danijel Oto, članovi plesnog studija Harmony te benda Konfuzija.
Uz izaslanstvo Grada i članove Duge, priredbu je pratila i predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Jadranka Hranilović, dr. med., koja je organizatorima i prisutnima zahvalila na trudu i prilozima te predstavila ciljeve ove asocijacije. (d)

Izvor: 2864