Pozornica 29.01.2020. 11:31. Zadnja izmjena: 29.01.2020. 11:33.

1. ožujka

Ivica Pepelko već 25. put u Lisinskom!

Prvog ožujka ove godine, u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 19 sati, svoj tradicionalni godišnji koncert, 25. u kontinuitetu (!), pod nazivom „Da se ne zaboravi“, održat će pjevač, skladatelj, tekstopisac, slikar - Ivica Pepelko. Koncert je posvećen hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskoga rata. Naime, i ovaj poznati pjevač bio je jedan od sudionika stvaranja slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, a ovaj će, jubilarni, nastup  „iskoristiti“ da se oduži svima onima bez kojih ne bi bilo hrvatske Domovine.

- Vjerujem da moja publika s nestrpljenjem očekuje taj događaj, jer smo i oni i ja, već naviknuti da se u tom vremenu družimo u prekrasnom ambijentu kao što je dvorana Lisinski.  Neće biti puno sudionika: Gordana Ivanjek Tušek, Gabriela Hrženjak, Adam Končić i ženski vokalni sastav „Ive“ iz Ivanić Grada, te orkestar maestra Darka Berovića. Bit će još naravno i neko iznenađenje. Organizator je Producentska kuća B-GLAD d.o.o. iz Zagreba, a glavni producent i režiser je naš poznati umjetnik i pjesnik Ladislav Prežigalo – rekao je Pepelko te dodao: Koncert neće biti uobičajen, već nešto novo na kajkavskoj sceni. Bez voditelja, s interakcijom publike, opušten, bez uštogljenosti, prisan, zabavan, jednostavno drugačiji, jer oni koji dolaze na moje koncerte, točno znaju po što dolaze!  Ako pak uzmemo da je sam koncert posvećen našim dragim braniteljima, te obilježavanju međunarodnog Dana Žena, 8. ožujka, onda je jasno da će i tematika i sve pjesme biti u tom duhu, a biti će predstavljene i neke pjesme s mog novog albuma koji upravo izlazi u izdanju Croatia - Recordsa pod nazivom „Dajte mi vina“.

A kad smo ga pitali nešto o novom CD-u otkrio nam je da će na njemu biti 14 skladbi: dio zabavno-narodnih, dio domoljubnih, dio kajkavskih i naravno kao i na svakom mojem novom CD-u i dvije duhovne skladbe. Rekao bih standardni sadržaj, koji će vjerujem zadovoljiti razne glazbene ukuse. Pored novog CD-a priprema i novu knjigu radnog naslova „Što je istina“. Inače, za Pepelkove koncerte, poglavito u Lisinskom, uvijek se tražila i karta više. 

Izvor: Mladen Pavković