Pozornica 21.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

Izvođači vole Međimurski festival zabavne glazbe

U nedjelju, 24. studenoga, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu bit će održan 11. međimurski festival zabavne glazbe.
- Unatoč činjenici što će biti održan u manjem prostoru nego ranijih godina te usprkos financijskim poteškoćama, interes izvođača za ovogodišnji festival bio je veći nego ikada. U jakoj konkurenciji, izabrane su 22 skladbe, od kojih su gotovo pola one međimurskih izvođača, rekli su na konferenciji za novinare održanoj u petak, 8. studenoga članovi Organizacijskog odbora festivala Rajko Dobošić, Sandra Herman, Josip Turk i Davor Dominić. Davor Dominić, koji je uz Josipa Turka odabrao skladbe koje će biti izvedene na MEF-u, naglasio je kako su one žanrovski vrlo raznolike – od šansona preko jazza do zabavnih pjesama.
- MEF je pravi kontinentalni festival - dodaje izvršni direktor i idejni začetnik ovog festivala Rajko Dobošić. Žirijem koji će odabrati najbolje predsjedat će Đuka Čaić, a MEF će prenositi lokalne televizije.
Ulaznice se po cijeni od 50 kuna mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec.
BESPLATNE ULAZNICE
Prvih pet čitatelja koji s novim brojem lista Međimurje dođu u tajništvo uredništva 19. studenoga dobit će besplatnu ulaznicu za 11. međimurski festival zabavne glazbe.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3056