Pozornica 03.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Kad Veseli kumovi zapjevaju...

Čakovčanina Radovana Radeka i Pribislavčanina Željka Pokupca Šeru godinama vezuje prijateljstvo, okrunjeno kumstvom, ali i ljubav prema glazbi. Kad čovjek voli glazbu, voli i ljude te potpuno ostvarenje doživljava tek kad pjesmom može dirnuti dušu drugom čovjeku. Tako glazbu žive Radovan i Šero i zato su odlučili osnovati duo Veseli kumovi. Proteklih godinu dana imali su brojne gaže i sve su traženiji zbog atmosfere koju zagriju gdje god zasviraju.
- Obojica se 30 godina bavimo glazbom i iskustvo nam pomaže da prepoznamo ono što određena publika voli, a njihovo ushićenje i radost najveća su nam nagrada, kaže Radovan Radek, inače dugogodišnji član sastava Međimurski vrući kaj s kojim je izdao dva nosača zvuka.
- Repertoarom se možemo prilagoditi svačijem ukusu: sviramo sve - od međimurske popevke do rock ‘n’ rolla, dodaje Željko Pokupec Šero koji se međimurskoj javnosti do sada predstavio (i) s pet CD-a.
Veseli kumovi imaju i svoju istoimenu pjesmu za koju je glazbu i tekst napisao Radovan Radek. Navedena skladba prva je u zbirci pjesama za novi CD koji će Veseli kumovi izdati tijekom 2014. godine. (žd)

Izvor: 3062