Pozornica 20.05.2020. 08:30. Zadnja izmjena: 20.05.2020. 08:45.

Od 25. do 30. svibnja

Kerekesh teatar: 1300-tu izvedbu predstave Dimnjačar gledajte online

Kerekesh teatar pripremio je jednu od najvećih donacijskih akcija na području kulture u zadnjih 6 mjeseci. Od 25. do 30. svibnja publika će moći online pogledati jubilarnu 1300-tu izvedbu višestruko nagrađivane komedije DIMNJAČAR s Ljubomirom Kerekešom.

  • Predstava je snimana s tri kvalitetne kamere i nekoliko mikrofona, tako da je snimka odlična. LINK VIDEO NAJAVE: DIMNJAČAR NA ZAHTJEV - Kerekesh Teatar

Prikupljena sredstva donirat će područjima pogođenim potresom (Zagreb, Gornja i Donja Stubica) te za potporu samostalnim umjetnicima iz Fonda solidarnosti HDDU-a.

Kerekesh Teatar poznat je po sudjelovanju u humanitarnim i donacijskim akcijama tako da će i ove godine održati nekoliko humanitarnih predstava. Predstavu DIMNJAČAR Ljubomir Kerekeš izvodi od 1992. godine i do sad ju je odigrao više od 50 puta u humanitarne svrhe.

- Ovo je vrijeme da pomognemo jedni drugima i koliko god je trenutno područje kulture jedno od najosjetljivijih Kerekesh Teatar želi zadržati svoju kulturu i humanost te nastaviti pomagati, poručuju.