Pozornica 22.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 27.04.2018. 17:48.

KG Media u prestižnom društvu Google Analytics Partnera!

Oglašivačka agencija KG Media upravo je „ovjenčana“ novim, prestižnim certifikatom Google Analytics PartnerGlobalno najrasprostranija tražilica istovremeno je i proizvođač najkorištenijeg statističkog programa Google Analytics.

Google Analytics se koristi za analize o posjetama web stranica i ponašanju korisnika na istima odnosno, podacima koji su od iznimne važnosti u modernom oglašavanju na Internetu. Kvalitetno prikupljanje, obrada i interpretacija statističkih podataka iz analitičkih programa nezaobilazan je proces modernog online oglašivača koji na taj način dolazi do povratne informacije o isplativosti ulaganja u promidžbene kampanje na Internetu. 

KG Media intenzivno je počela koristiti Google Analytics još davne 2008. godine, a nakon 7 godina napornog rada, uspjela je ući u prestižni Analytics Partner program u koji Google-ovi stručnjaci puštaju tek 10% svih prijavljenih stručnjaka!

KG Media, čija je online podružnica smještena upravo u Čakovcu, naravno, neće stati na tome već će permanentnom edukacijom uvijek težiti još boljoj kvaliteti usluge za svoje klijente.

Bravo dečki i cure iz KG Media-e! 

Izvor: 3130