Pozornica 17.07.2020. 12:19. Zadnja izmjena: 17.07.2020. 12:28.

Sveti Martin na Muri

Koncert Murska dekla na rijeci Muri u nedjelju, 19. srpnja

- Sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite odlučili smo organizirati koncert s prijenosom uživo koji će se održati u prekrasnom ambijentu na staroj skeli uz obalu rijeke Mure u Svetom Martinu na Muri u nedjelju, 19.7. s početkom u 19 sati, javljaju iz TZ Sveti Martin na Muri.

Sam događaj od sat vremena biti će isprepleten različitim žanrovima - jedan vremeplov raznovrsnih skladbi, od međimurskih popevki, susjednih slovenskih skladbi, do bosanskih sevdaha.

“Murska dekla” projekt je baritona Dominika Padarića, studenta Kraljevne glazbene akademije u UK, u suradnji sa TZ Sveti Martin na Muri. U instrumentalnoj pratnji, na klavijaturama će biti Matija Turk, prof., virtuozni Josip Brdar na cimbalama, te Nikola Mutvar, prof., na trubi.

Mura, zelena priroda, zalazak sunca, odlični su uvjeti za doživjeti nešto drugačije i novo upravo u najsjevernijem naselju Republike Hrvatske.

Koncert će se moći pratiti uživo putem facebook stranice Visit Sveti Martin – Turističke zajednice Sveti Martin na Muri koja je ujedno organizator i pokrovitelj prijenosa.