Pozornica 25.03.2019. 09:40. Zadnja izmjena: 25.03.2019. 09:41.

Koncert

Legenda tamburaške glazbe Zvonko Bogdan dolazi u Lendavu

- Zvijezda tamburaške glazbe, koja ne svira tamburicu i vinara koji ne pije vino, opisuje se legendarni izvođač tamburaških pjesama Zvonko Bogdan.

Neki kažu da je Zvonko Bogdan Frank Sinatre s Balkana, neki čak kažu da je Frank Sinatra američki Zvonko Bogdan. Sva ta imena smatraju se jednim jedinim Zvonkom Bogdanom, koji će s tamburašima iz Novog Sada nastupiti u Lendavskoj kazališnoj dvorani, u subotu, 30. ožujka.

Na koncertu za sve nostalgičare nastupit će Citrarska skupina Új Muravidék. Na spoju Slovenije, Hrvatske i Mađarske, program će povezati "prekmurski poliglot" Geza Farkaš, poznat pod sloganom "Geza se zeza", kojeg povezuju slični interesi sa Zvonko Bogdanom, to je vinarstvo. Piće dobrodošlice, sat vremena prije koncerta, koji će započeti u 19:00 sati, bit će zbrinuto na događaju. Svaki posjetitelj će također dobiti glazbeni CD.

Na prodajnim mjestima možete dobiti ograničen broj ulaznica po cijeni od 19 eura za gala večer s legendarnim Zvonkom Bogdanom: na blagajni kazališne i koncertne dvorane u Lendavi i u GEZA PUB u Beltincima. Na dan koncerta cijena ulaznica bit će 23 eura, ako se koncert prije ne rasproda zbog velikog interesa.

Izvor: Grega Farkaš