Pozornica 14.11.2018. 11:15. Zadnja izmjena: 14.11.2018. 11:22.

Snimanje emisije

Lijepom našom: Najbolje iz Međimurja u Orehovici u četvrtak, 15. studenog

Popularni zabavno-glazbeni serijal Lijepom našom bit će prva velika priredba u novoj sportskoj dvorani Osnovne škole Orehovice. Emisija temeljena na hrvatskoj tradicijskoj kulturi iz Orehovice u eter Hrvatske televizije odaslat će najljepšu sliku Međimurja, koju će u najboljem svijetlu predstaviti brojni domaći izvođači i njihovi gosti.

U četvrtak, 15. studenog, s početkom u 19 sati, u Orehovici će se predstaviti KUD Fijolica, KUD Strahoninec, KUD Nedelišće, KUD Kotoriba, VS Zrinski, VS Zora, Zlatko Bacinger, Klapa Kampanel, Zlatna korita, Skandal bend i Karlo Čeh, Gusti Draksar, Los Caballeros, Kumovi, Etno duo Goga i Željko, Andrea i Goran Šafarić, Ivica Jurgec, Blanka Tkalčić, Željko Kermek Kerma, Bojan Jambrošić, Tamburaši za dušu, Barbara Othman, Marina Tomašević, Bojan i Barbara, Tanja Žagar, Goran Karan i Đuka Čaić.

Snimit će se dvije emisije po 70 minuta koje će se naknadno naći u programu HTV-a, a ulaznice se po cijeni od 40 kuna mogu nabaviti u prostorijama Općine Orehovice, radnim danom od 8 do 14 sati.