Pozornica 28.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

Mega plesnjak

Već tradicionalno, osmu godinu zaredom, Radio 1 će, u subotu, 28. prosinca, biti domaćin Megaplesnjaka u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Kao i uvijek lista glazbenih gostiju je uistinu izuzetna. Tako će kao “kućni” bandovi nastupiti Globus, koji je, u osvježenom i pomlađenom sastavu, te na krilima velikog hita “Kad te poljubim”, spreman napraviti ludu feštu, a u tome će im se pridružiti Charlie i Tequila band, provjereni glazbeni majstori koji vas na Megaplesnjaku uvijek zapale. Osim njih, kao gosti dolaze grupa Prim, tamburaši u starkama, megapopularni Mejaši, najveća međimurska glazbena atrakcija Žiga i bandisti i čovjek koji je nedavno oduševio na koncertu Tri kralja, pa će i ovog puta rasplesati cijelu dvoranu Jasmin Stavros.

Uz sve to, možde se desi još poneko iznenađenje. Dvorana se otvara od 19 sati, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna, u što je uključena konzumacija dva pića po izboru. Pretprodaja ulaznica:
Radio 1 Čakovec
Brasil 3 Čakovec
Šut Nedelišće
Martin Nedelišće
Domino bar Palovec
Forum Prelog
Vuri Mursko Središće
Uz svaku kupljenu ulaznicu parfumerija Expirience (prizemlje RK Međimurka Čakovec) daruje poklon bon od 40 kuna koji možete koristiti pri kupnji njihovih parfema od 50 ml i većih.