Pozornica 31.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

Megaodaziv na Megaplesnjak

Sportska dvorana Graditeljske škole u Čakovcu već je tradicionalno mjesto susreta na Megaplesnjaku Radija 1 na kojem se druže i plešu sve generacije.
Odbrojavanje do kraja kalendarske godine sada već podrazumijeva da se interes za Plesnjak sam po sebi pobudi, a da ni vrijeme recesije tu simpatičnu naviku nije promijenilo potvrdile su tisuće posjetitelja minule srijede. Radio 1 time je slavio i svoj mali jubilej - održavanje 5. megaplasnjaka kojem su se odazvala dva benda i trojica solista. Tugaljivo, ali vrlo zahvalno za ples zvučalo je sve što je otpjevao Armin, dok je nastup našeg Bojana Jambrošića osvojio baš sve prisutne. Podrška njegovom putu na nacionalnoj pjevačkoj sceni data je i na Megaplesnjaku, na kojem su svi uglas pjevali njegove nove pjesme.
Došao je i Jurica Pađen s Aerodromom koji je zreliju publiku podsjetio na vremena u kojima su koncerti dupkom punili čakovečke dvorane, a Ivan Zak dao je sve od sebe da i njegove pjesme ostanu upamćene. Najviše glazbene zabave i povoda za ples pružili su Globus band te Charlie i Tequila band svirajući hitove koje svi dobro znaju.
Ugostiteljski dio ponude nije zaostajao za onim što se događalo na pozornici i plesnom podiju, a oni koji nisu zaplesali držali su se ugodnih razgovora na tribinama, u foajeu dvorane i za klupama postavljenim na parteru. Na 5. megaplesnjaku svi su se dobro zabavili do sitnih jutarnjih sati, kada je Badnjak, koji je mnogima bio i radni dan, primorao da se krene kućama i pripremi sve potrebno za doček božićnog dana.
Kroz programe na pozornici publiku je vodio uvijek zabavan urednik programa Radija 1 Miljenko Ovčar, a u jednom mu se trenutku za mikrofon pridružila novinarka Kristina Štebih. Zapjevali su zajedno Iznad tešnja, dižući atmosferu i glasove s partera. Kao i uvijek, bilo je veselo, razdragano i zabavno.

Izvor: 2853