Pozornica 30.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

Naši za naše u G. Mihaljevcu

U dvorani društvenog doma u Gornjem Mihaljevcu održan je humanitaran koncert Naši za naše. Već tradicionalna priredba, po šesti je put okupila brojnu publiku kojoj su se predstavili članovi Kulturno-umjetničke udruge Lipa, učenici Osnovne škole Gornji Mihaljevec, Eko-band Bogdanovec, Vokalni ansambl Svjetlost Župe Sveti Juraj na Bregu, grupa Rangers te Boris, Maja i Dejan. Na pozornici je zaplesao i mladi plesni par - Bernarda Flinčec i Stjepan Dodlek.
Program su vodili Lidija Moharić i Robert Kos, a gost večeri bio je Mirko Švenda - Žiga kojem je ovo bio čak 366. nastup na nekoj humanitarnoj manifestaciji. Uz Općinu Gornji Mihaljevec, organizator ovogodišnjeg izdanja Naši za naše bio je Mjesni odbor Dragoslavec Selo. Sve posjetitelje i izvođače počastili su domjenkom, a na punim su stolovima dominirale domaće delicije vrijednih domaćica.
Uz pjesmu i veselje, u vrlo ugodnoj atmosferi, prikupljen je iznos od 5.880 kuna i 70 eura. Novac će biti uplaćen na poseban račun te će Socijalno vijeće Općine Gornji Mihaljevec, zajedno s Mjesnim odborom Dragoslavec Sela, odlučiti kome će od potrebitih žitelja biti dodijeljen. Ova je prilika bila još jedan dokaz da su građani, unatoč nezavidnim okolnostima u kojima živimo, još uvijek spremni pružiti pomoć onima kojima je najpotrebnija. (al)

Izvor: 2905