Pozornica 21.11.2019. 11:09. Zadnja izmjena: 21.11.2019. 11:19.

Dobrotvorni koncert

Pjesmom i srcem za MURID

U Centru za kulturu Čakovec u srijedu, 20. studenoga održan je dobrotvorni koncert Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu Roditelji i djeca za MURID. Mnogobrojna publika, koja se veselo uključivala u njima poznate pjesme, uživala je u trosatnom programu u kojem su nastupali Zodiac Band, Tragovi, Mejaši, Ivan Ivanković, Tarapana Band, OSDS, Ljubavnici, Dina Leško, Međimurski Vrući Kaj i Bosutski Bećari dok je šalama sve prisutne zabavljao voditelj programa Miljenko Ovčar.

U uvodu je prikazan film o Udruzi i njihovom vrlo značajnom projektu Agenti 0-7 koji je proglašen najboljim lokalnim EU projektom. - Jedna vijest nije ušla u film. Jučer je u Zagrebu MURID-ova akcija koja je održana tijekom Porcijunkulova Budi sretna priča jednog medvjedića dobila vrijedno priznanje na svečanosti povodom 20 godina akcije Gradovi i općine – prijatelji djece. Proglašena je jednom od tri najakcije u Hrvatskoj u 2019. godini, kazao je voditelj.

Puna dvorana čakovečkog Centra svim članovima MURID-a daljnji je poticaj da marljivo nastave sa svojim trudom i radom. Prodajom ulaznica i donacijama prikupljeno je oko 30.000 kuna za potrebe Udruge, a okupljenoj publici i izvođačima od srca je zahvalila izvršna direktorica MURID-a Silvija Pucko.