Pozornica 03.05.2016. 13:47. Zadnja izmjena: 12.05.2016. 08:32.

Domar u akciji

Predstava "Krtice" Kerekesh teatra 20. svibnja u Novom Selu Rok

U organizaciji s Udrugom mladih Novo Selo Rok i Udrugom mladih Mihovljan Kerekesh teatar stiže u Novo Selo Rok gdje će na stadionu NK Omladinca održati predstavu Krtice. Nogometno je igralište prigodno okruženje za ovu predstavu, naime najveći dio radnje odvija se upravo na nogometnom terenu i to kluba Žbunj.

Na terenu se s krticama bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi se otjerale krtice, pomoći i odmoći mu dolaze razni prijatelji i neprijatelji, a kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao "Policajac z Mača" (video kao podsjetnik pogledajte ovdje). Sve likove u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš, a režiju, kao i svih drugih predstava Kerekesh Teatra potpisuje Ljubomir Kerekeš.  


Predstava će se održati u petak, 20. svibnja u 20,30 sati na stadionu NK Omladinac Novo Selo Rok.


Ulaznice po cijeni od 30 kuna kupite u Metaxi u Mihovljanu (na početku sela, preko nogometnog igrališta), u CB-u Bulldog u Čakovcu (Ul. Tome Masaryka 21), ili se javite članovima Udruga mladih pozivom na jedan od brojeva: Mihovljan (0921212003, Mateja) ili Novo Selo Rok (0981376375, Dino) i dogovorite primopredaju ulaznica.

Preporučamo da ulaznice nabavite ranije na navedenih mjestima, no iste će vas čekati i na ulazu na dan predstave. Ulaznice možete nabaviti i preko inboksa (Udruga mladih Mihovljan i Udruga mladih Novo Selo Rok).


Smijeh je zagarantiran!

Raspored njihovih predstava za svibanj pogledajte ovdje, a na web stranici Kerekesh teatra doznajte sve o njihovom radu.