Pozornica 26.01.2018. 12:15. Zadnja izmjena: 26.01.2018. 12:19.

Društvo žena

Priredba u Svetoj Mariji pokazala tko su najpjevači, plesači i manekeni

Ove godine navršilo se 18 godina otkako je Društvo žena Amalija Kranjec iz Svete Marije pokrenulo priredbu Mali pjevači i manekeni. Priredba se održava svake godine u vrijeme zimskih praznika. Djeca su i ove godine pokazala naučene vještine. Društvo žena pokrenulo je i sportsku radionicu za djecu gdje se uče i prvi plesni, manekenski i pjevački koraci. S njima najviše radi Gabrijela Jakupek, a pomaže joj Paula Kedmenec. Za ovaj nastup radile su s Lanom Komorski, Nikom Komorski, Miom Pintar, Ana Strbad, Erikom Zvošec, Leom Hajdinjak, Reom Mustač, Leonardom Gašparić, Lanom Kranjec, Rinom Zvošec, Elenom Golubić, Emom Peter, Sarom Igrec, Krisom Mustačem, Josipm Grivcom, Lanom Peter, Tijom Levačić, Jakovom Gašparićem, Emili Hajdinjak i Mašom Balažin

U žiriju su bili Renata Poljak, Viktorija Žižek i Dominik Kanižaj,  te odlučili o najboljima: prvo mjesto u pjevanju osvojila Lea Hajdinjak (11), drugo mjesto  pripalo je Eriki Zvošec (11), a treće Tiji Levačić (5). Za najboljeg manekena u konkurenciji od 21 natjecatelja izabran je trogodišnji Josip Grivec. Po ocjeni žirija najbolje je plesala Leonarda Gašparić (11), najbolju frizuru je imala Ema Peter (6), najsimpatičnija natjecateljica je bila Sofija Frančić (4), dok je za sveukupni dojam u pjevanju, plesanju i manekenstvu naklonost žirija osvojila Sara Igrec kojoj je pripao Zlatni mikrofon - odsad prijelazna nagrada priredbe.

Nagrade je najboljima kao i svim sudionicima priredbe uručila Gordana Hunjadi, predsjednica društva. Za glazbene brojeve je bio zadužen Nikola Karažinec, a priredbu su vodile Ana-Marija Gašparić i Eva-Gracia Jakupek.