Pozornica 19.11.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

Prvi rođendan Tiefen Tona

Prošlo je godinu dana od začetka djelovanja male i vesele družine Tiefen Ton koja je osjetila dužnost podijeliti sa svima vama neopisivu sreću i ushit povodom njihovog prvog rođendana, stajalo je u najavi obljetnice proteklog vikenda upriličene u čakovečkom Prostoru.
Od samog početka, Tiefen Ton je ljubitelj svih grana umjetničkog izražavanja, pa su, shodno tome, rođendansku noć posvetili glazbenim pravcima koji su, ako je vjerovati viđenom, zadovoljili ljubitelje svih stilova elektronske glazbe.
Uvod su, kako i priliči, osmislili domaćini - četvorica članova ekipe Tiefen Tona: Jerko Vugrinec, Tihomir Kišasondi, Mladen Višnić i Ivan Lajtman, a u kasnim satima pozornicu su preuzeli gosti iz Confusion crewa, kako sami kažu, definitivno najjače tulum ekipe na ovim prostorima, a vjerojatno i šire. Mladi umjetnik Onoxo svojim je gostovanjem također uveličao 1. rođendan tiefenovca.
Prostor, kao idealan prostor za provod takve vrste, bio je ispunjen do posljednjih minuta rođendanske fešte, a velik broj posjetitelja dokazuje da Čakovec, unatoč malom broju ljudi i kvalitetnih mjesta za izlazak, ima i zavidnu scenu elektronske glazbe koja stoji uz bok jezzerima, klasičarima, kazalištarcima te sličnim profilima koji su u njemu našli svoje mjesto pod suncem.
Kristina Štebih

Izvor: 2847