Pozornica 27.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Špancirajte s Luminijem i osvojite koncertne ulaznice na Špancirfestu

Shoppingirajte u najvećem shopping centru sjeverozapadne Hrvatske, špancirajte 'z računom v žepu' po Varaždinu, pronađite Lumini hostesu i osvojite koncertne ulaznice za Špancirfest. Svim ljubiteljima dobre glazbe i dobrih emocija Lumini centar pruža jedinstvenu priliku osvajanja ulaznice za koncert na Špancirfestu. Jednostavno je – tijekom Špancirfesta kupujte u Lumini centru i sačuvajte račun. Uživajte u španciranju po gradu, a dok sretnete Lumini hostesu 21., 22, 28. ili 29. kolovoza, predočite joj račun.  Tih dana Lumini časti špancirere sa po 10 koncertnih ulaznica na dan, a ako ste među najbržima, ulaznica će pripasti upravo vama! 

 

Osim toga, 29. i 30. kolovoza Lumini će ugostiti FolkoFoniju od 16:00 do 18:30 sati. Radi se o međunarodnom susretu tamburaša i folklornih grupa koja se kasnije, nakon nastupa u Lumini centru, seli na Kapucinski trg u Varaždin. Ulaz na ove programe je slobodan. Tako će svi špancireri u Lumini centru, u subotu 29. kolovoza među prvima vidjeti razne folkorne ansamble iz Italije, Slovenije, Poljske, Subotice, Banja Luke itd. Svaki od izvođača izvodit će tradicijske folklorne koreografije svoje države čiji program izvode u sklopu nastupa na FolkoFoniji na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

 

U nedjelju 30. kolovoza u istom vremenskom periodu od 16:00 do 18:30 sati u Lumini centru nastupit će dječji folklorni ansambl i Tamburaški orkestar Centra za tradicijsku kulturu Varaždin, te folklorne skupine iz Poljske, Sicilije, Agrigenta i Sremske Mitrovice. 

Izvor: 3146