Pozornica 27.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

Srednja škola Čakovec, 4.D

Oni su dva u jedan. Maturantski 4.d razred Srednje škole Čakovec polaze učenici dvaju smjerova - fizioterapeuta i medicinskih kozmetičara. Ima ih trideset, što nije mala brojka. Osobito ako se u obzir uzmu mladenačka vrckasta energija koja mora biti okrenuta dvjema važnim stvarima - školi i zabavi. Potvrdit će to i razrednica Kristina Vinković.
Oni su prva generacija koja je upisala Srednju školu Čakovec, pa su time i prvi maturanti. Nakon što smo predstavili njihove kolege iz 4.b prošlog tjedna, sada su na redu polaznici 4.d. Kažu, ima ih lijepih, a ima i pametnih. Puno je odlikaša i talentiranih ljudi u odjeljenju. Pjevači, glazbenici, sportaši, glumci. Talenata ne nedostaje.
Karakteristika im je vječna glad i žeđ, no, važnijim od toga smatraju činjenicu da su prošli puno edukacija - kako u Hrvatskoj, tako i izvan domovine. Puno su naučili i na praksi, pa se smatraju ponosom škole. Neki ne misle tako, ali to 4.d razred ne dovodi u brigu.
Oni su: Dino Baksa, Sanja Belovari, Laura Čurin, Lidija Čurin, Ivana Golub, Sara Goričanec, Sara Herjavec,
Melani Hlišć, Mateja Horvat, Luka Jančec, Barbara Juretić, Matija Lehkec, Marijana Lesjak, Barbara Lisjak, Josipa Lukačić, Deni Makovec, David Mesarić, Iva Mihinjač, Dajana Oršoš, Ana Rob, Lucija Rodinger, Sanela Ružić, Karlo Setnik, Adrijana Srnec, Rafaela Šafarić, Lucija Šajnović, Ivana Špicar, Dorotea Tarandek, Dario Vidović i Matija Vuglač. Predstavnici njihovog razreda gostovat će u emisiji lista Međimurje u programu Radija 1 po završetku zimskih praznika.
Minulog utorka na Radiju 1 gostovale su učenice 4.b Srednje škole Čakovec Josipa Zbiljski, Lana Ladić i Asja Bedić.

Izvor: 3061