Pozornica 17.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

Žiri osvojila desertom i predjelom

SUZANA KERMAN U EMISIJI "PUNOM PAROM"

U moru emisija koje se prikazuju na televiziji sve je više Međimuraca. Tako smo nedavno u emisiji Punom parom, snimljenoj u restoranu Međimurski dvori u Lopatincu, mogli vidjeti studenticu PMF-a Suzanu Kerman iz Gornjeg Mihaljevca koja je i pobjedila. O svom sudjelovanju na natjecanju rekla je:
- U emisiju su me prijavile cimerice, bez mog znanja i kad su me nazvali s RTL-a, ostala sam zatečena pozivom. Nisam ni znala o čemu se radi. Međutim, prihvatila sam izazov i - eto, isplatilo se.
* Koliko dugo kuhate?
- Kuham od svoje 12. godine. Najprije sam pomagala mami, ali vrlo brzo sam počela i sama pripremati jela. Sve volim kuhati, iskombinirati što se nađe u frižideru i napraviti nešto po svojim idejama. Najčešće kuham mesna jela s puno povrća, i to uglavnom za svoju obitelj.
* Kako je kuhati pred kamerama? Jeste li imali tremu?
- Prvi dan je bilo malo nelagodno pred kamerama, pogotovo prilikom davanja izjava, međutim, vrlo brzo sam se oslobodila. Ekipa je bila odlična, tako da smo jedni drugima razbijali tremu i, najviše od svega, dobro se zabavljali.
* Čime ste osvojili žiri?
- Ne znam, uistinu nisam očekivala pobjedu. S desertom i toplim predjelom bila sam pobjednik dana, a s hladnim predjelom i glavnim jelom bila sam na drugom mjestu po ocjeni žirija. Jelovnik za emisiju prije sam testirala na svojoj obitelji, tako da sam se pouzdala u njihovo mišljenje i nadala se da će se i žiriju svidjeti. Najviše ocjene osvojio je desert, za čiji recept me ljudi i najčešće pitaju kad mi čestitaju na pobjedi.
Lea Kovačić

Izvor: 2851