Pozornica 28.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

SVE O VJENČANJIMA U TERMAMA SVETI MARTIN

Posjetite Restoran Vučkovec od nedjelje 6. do ponedjeljka 7. rujna između 14 i 18 sati i saznajte sve što vas zanima i što vam je potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja. Terme Sveti Martin proteklih su nekoliko mjeseci intenzivno radile na usavršavanju usluge kada su svadbene svečanosti u pitanju, a sada je vrijeme da svoja vrata otvore za sve one koji uskoro planiraju organizirati najromantičniji dan u životu.

Revija vjenčanica, degustacija menija, slastica i vina, izložba cvijeća i svadbenih dekoracija samo su dio onoga što vam Terme Sveti Martin pripremaju za Dane vjenčanja, a svi prisutni moći će saznati kako do besplatnog bračnog putovanja u LifeClass hotele u Portorožu ili Opatiji, jer upravo je to poklon za sve mladence koji se odluče oženiti u predivnom ambijentu Termi. Jeste li znali da se u Termama Sveti Martin nudi mogućnost svadbene ceremonije na otvorenome, uz jelovnike već od 300 kuna po osobi s uključenim pićem? Također, u većini drugih svadbenih salona dodatno platiti navlake za stolice i ubruse, dok u Termama Sveti Martin taj trošak nemate.


Izlagat će MishoWedding Studio, Fotokolor Vidović, Cvjećarna Margareta, Cvjećarna Rob,  Lumilas Wedding Light, Slastičarna Monika, Salon vjenčanica Lidija, zlatarnica Toni, zlatarnica Gold servis, cvjećarnica i poklon galerija Salix, te radionica domaćih proizvoda Miris prirode. Naravno, svi prisutni moći će čuti i pravi svadbeni band Aquarius te kušati vino Vinarije Danice i Borisa Novaka.

Za rezervaciju odabrane lokacije na Danima vjenčanja, Terme Sveti Martin odobravaju 10% popusta na standardni cjenik.  

Više informacija pogledajte OVDJE.

Ulaz je besplatan!

Izvor: 3148