Pozornica 03.01.2019. 08:18. Zadnja izmjena: 03.01.2019. 08:21.

Subota, 26. siječnja

U Murskom Središću predstava Kerekesh teatra Očeš nečeš, doktor

U Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću u subotu, 26. siječnja Kerekesh teatar izvesti će svoju predstavu u 18 sati pod nazivom „Očeš nečeš, doktor“. Organizator Grad Mursko Središće obavještava da će se ulaznice prodavati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće u uredovne dane i to od ponedjeljka, 7. siječnja: ponedjeljkom od 8 do 16 sati, utorkom od 8 do 14 sati, četvrtkom od 8 do 14 sati te na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ u subotu, 12. siječnja od 10 do 12 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna. U slučaju da se ulaznice za navedenu predstavu rasprodaju u kratkom roku, ista će se održati još jednom i to dva sata poslije, odnosno u 20 sati o čemu ćemo vas naknadno i na vrijeme obavijestiti.

Igraju: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk, Zoran Pribičević

Redatelj: Ljubomir Kerekeš

O PREDSTAVI: Komedija Kerekesh Teatra “Očeš nečeš, doktor” odmaknula se od svakodnevnih problema malog čovjeka te progovorila o svakodnevnim problemima – Indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je – cijepati drva.