Pozornica 23.07.2019. 08:30. Zadnja izmjena: 23.07.2019. 08:31.

Čakovec

Zara Krištofić ponovo uz bok glazbenicima Psihomodo popa

Koncert Psihomodo popa u subotu, 6. srpnja, čakovečka će publika još dugo pamtiti, no najduže će sjećanje život ostati mladoj čakovečkoj glazbenici Zara Krištofić.

O Zarinoj strasti za sviranjem bubnjeva već smo pisali, a da i dalje s jednakim žarom sjeda za omiljeni instrument i napreduje iz dana u dan potvrdila je još jednim nastupom na Ljetu u gradu Zrinskih. Prije dvije godine prvi je put hrabro zakoračila pred domaću publiku i zasvirala s Damirom Urbanom, a ovaj je put gostovala Psihomodo popu s kojim je odsvirala pjesmu Sve će biti u redu.

Legendarni zaprešićki rockeri i mlada čakovečka nada Zara stari su znanci – već je s njima zasvirala potkraj prošle godine na adventu u Zaprešiću, a ovaj je nastup brzo dogovorila s frontmenom Davorom Gopcem i bubnjarom benda i Zarinim prijateljem Tinom Ostrešom.

I tonsku probu je odradila umjesto Tina, čak je i pomagala raspremati opremu nakon koncerta, a tijekom samog nastupa uživala je, osjećajući se kao dio benda.

Zara i dalje polazi Glazbenu školu Garaža, a marljiva je i kod kuće, gdje sama skida pjesme i svakodnevno vježba – odnedavno na novim bubnjevima koje je dobila za sakrament svete potvrde. I dalje sklapa nova prijateljstva u svijetu glazbe, a velika joj je želja što prije početi svirati u vlastitu sastavu, te se nada da će kad upiše srednju školu to biti lakše ostvariti.