Svakodnevica 29.12.2018. 10:14. Zadnja izmjena: 29.12.2018. 10:14.

Božićna priča

Adventska bajka za cijelu obitelj u Malom Mihaljevcu

Članovi Vijeća mjesnog odbora Mali Mihaljevec, Udruge žena, Udruge mladih, Dobrovoljnog vatrogasnog društva te Nogometnog kluba Mali Mihaljevec oduševili su posljednjim projektom - Advent u Malom Mihaljevcu - upriličenom sredinom prosinca.

Ujedinili su snage te mjesno dječje igralište zavili u blagdansko ruho prigodnim ukrasima, ognjištima i logorskom vatrom, jaslicama sa životinjama te prigodnim adventskim štandovima, a potpunom ugođaju doprinosili su mirisi i okusi toplih napitaka i zalogaja. Žene su spremile fritule, palačinke, kolače i čaj, na štandu NK-a mirisale su kobasice, hrenovke i domaći kruh, mladi iz Malog Mihaljevca u ponudi su imali krumpiriće i kuhano vino, a vatrogasci su se pobrinuli za tople i hladne napitke.

Prekrasnu božićnu priču pjesmom su ispričali članovi Tamburaškog sastava Žice dio kojeg su Kristijan Kečkeš, Zrinko Tišljar, Filip Tišljar, Dražen Novak, Jakov Novak, Dino Šela i Ivan Vugrinec, a program je upotpunio i gitarist Matija Krnjak iz Šenkovca. Događanje kojem su se odazvali brojni mještani Malog Mihaljevca i okolnih mjesta, zaokruženo je izložbom karikatura Nikole Plečka, poznatijeg pod umjetničkim imenom Nik Titanik, u društvenom domu gdje su prethodno mališanima uručeni darovi. Kao vrhunac večeri prožete dobrim emocijama priređen je vatromet.