Svakodnevica 20.06.2017. 12:35. Zadnja izmjena: 20.06.2017. 12:35.

Vjerni čitatelj

Antun Adorjan iz Gornjeg Kraljevca: Međimurje čitam od prvog broja!

Među najvjernije čitatelje naših novina zasigurno spada osamdestjednogodišnji Antun Adorjan (81) iz Gornjeg Kraljevca. - Međimurje čitam od samog početka, punih 65 godina. Počeo sam kao mladić, sa samo 16 godina. Tradiciju sam nastavio sve do današnjeg dana, objašnjava. Ponedjeljak je za njega, kaže, poseban dan jer na prodajna mjesta stiže novi materijal za čitanje.

- Dođem u trgovinu već popodne da vidim jesu li stigle novine. Ako još nisu, sjednem i pričekam. Ne idem doma sve dok štampa ne stigne, veselo je rekao naš čitatelj.  Primjedbi, kaže, nema jer Međimurje donosi sve najbitnije informacije. - Tijekom tjedna sve pročitam. Nešto ostavim za drugi dan. Jako volim sport pa se povremeno vratim i prolistam neki stariji primjerak, dodaje Antun.

- Ja imam rad Međimurje, ali najrajši ga ipak ima moja žena Rozalija. Jedva čeka da ja završim s čitanjem kako bi napokon i ona mogla vidjeti što ima. Tradiciju su nastavila i djeca, a nadam se da će i unuci, zaključio je naš sugovornik kojeg smo za dugogodišnju vjernost nagradili plavim kišobranom s logom lista Međimurje.